Beleggingspand te koop midden in centrum Oldenzaal

Horecapand met 2 appartementen midden in het centrum van Oldenzaal
Groote Markt 15 (15a en 15b)  te 7571 EC Oldenzaal

Plaats: Oldenzaal
Koop/Huur pand: Koop
Kadaster: Gemeente Oldenzaal, Sectie: B, Nummer: 837
Perceelgrootte: 272 m2
Staat: Beleggingspand te koop in verhuurde staat
Bedrijfstype: Horecabedrijf en 2 appartementen
Regio: Overijssel
Ligging: A1 locatie
Vestigingsplaats: Oldenzaal

Huuropbrengsten: totaal € 70.000 per jaar (per 1-8-2017 € 79.140,00 per jaar)
Vraagprijs: € 795.000, k.k.
Waarborgsom: Bij koop 10% van de koopsom als waarborgsom/bankgarantie vereist

Te koop aangeboden in verhuurde staat op een toplocatie op de Groote Markt midden in het centrum van Oldenzaal dit exclusieve horecapand met 2 bovengelegen appartementen met eigen opgang. Het horecagedeelte is verhuurd aan een bierbrouwerij als tussenhuurder en de 2 appartementen zijn verhuurd aan particulieren. Het geheel verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud en is voorzien van alle benodigde technische installaties en voldoet aan alle gemeentelijke en landelijke milieu eisen. Het pand is sinds 17-5-1984 een beschermd gemeentelijk monument (buitenzijde), Gemeentewet Oldenzaal 2009PBR009. Het bedrijfsgedeelte heeft een volledige horecabestemming voor 7 dagen per week tot 06.00 uur ’s-nachts.

Het beleggingspand heeft 3 verdiepingen en een kelder. De begane grond en kelderverdieping hebben een totale vloeroppervlakte van zo’n 350 m2 en bieden totaal plaats aan zo’n 300 personen. Zowel de begane grond als de kelder hebben een complete horeca inrichting.Daarnaast zijn er 2 bovengelegen zeer ruime appartementen met woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet en balkon. Het appartement op de 2e verdieping heeft zelfs een zeer groot dakterras.

Het geheel is centraal gelegen midden in het bijzondere gezellige en zeer drukke uitgaanscentrum van Oldenzaal. In de binnenstad van Oldenzaal is zeer veel parkeerruimte nabij het beleggingspand.

Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

aanzicht5 aanzicht2 aanzichta