Partycentrum en Zalencentrum Circus in Hardenberg

Partycentrum "Circus"
Zwingel 2 te 7772SK Hardenberg

Bedrijfstype:  Partycentrum / zalencentrum
Regio:  Overijssel
Ligging:  Rand Centrum
Vestigingsplaats:  Hardenberg
Inventaris / Goodwill:  Op aanvraag
Omzet:  Op aanvraag
Koopprijs Onroerend goed:  Op aanvraag

Door de huidige eigenaren wordt ter overname aangeboden het zeer bekende, exclusieve en unieke partycentrum ”Circus”. Partycentrum ”Circus” met een oppervlakte van zo’n 850 m2 is gelegen op een zeer goede locatie aan de rand van het centrum van Hardenberg. Hardenberg is gelegen aan de rivier de Vecht en heeft meer dan 60.000 inwoners. Dit geweldig mooie complex is voorzien van de meest moderne technische voorzieningen en installaties en is optimaal geïsoleerd. Het geheel verkeerd in een meer dan uitmuntende staat van onderhoud en is recentelijk verbouwd van binnen geheel vernieuwd en van een nieuwe inrichting voorzien. Uiteraard zijn de meest moderne licht- en geluidsapparatuur en communicatiemogelijkheden aanwezig. In partycentrum is tevens de zeer bekende dansschool Erik” gevestigd. Het onroerend goed, de inventaris, de exploitatie en de goodwill is “alleen” te koop.

Dit exclusieve en unieke partycentrum is een begrip in Overijssel met een hoge omzet en een reeds goed gevulde portefeuille voor 2017. Het partycentrum is dagelijks. Partycentrum ”Circus” is zeer sfeervol en warm ingericht. Er zijn 2 door een grote schuifwand gescheiden zalen, elk met een eigen volledig ingerichte grote bar. Bij iedere bar zijn gezellige zitjes ingericht. Verder is er een zeer mooie bovenzaal met eigen bar en zeer geschikt voor kleine evenementen. Van de 2 zalen kan één grote zaal worden gemaakt.

Door de rustgevende ambiance van "Circus" leent haar accommodatie zich perfect voor zowel huwelijksfeesten, partijen, grote en kleine feesten, maar ook voor muzikale evenementen, een zakelijke bespreking, een braderie, een congres, een seminar, een vergadering, een productpresentatie, enz., enz. Beide zalen hebben een eigen garderobe en eigen toiletgroepen voor dames en heren.

Naast de zeer gezellige exclusief ingerichte zalen heeft ”Circus” ook grote volledig ingerichte moderne horeca keuken voorzien van alle apparatuur met koelingen en vriezers, een ruime kantoorruimte en een ruim magazijn. Gelet op de geweldige locatie, de grootte en de indeling van het partycentrum is het geheel zeer geschikt voor allerlei vormen van horeca en/of andere bedrijfstakken.

Rondom het partycentrum is er zeer veel eigen parkeergelegenheid.

Boven het partycentrum bevindt zich een volledige mooie bovenwoning groot zo’n 160 m2 met woonkamer, keuken, 5 slaapkamers, badkamer, een groot dakterras en een afzonderlijke ingang.

Al met al een sleutelklaar bedrijf met een hoge omzet en met nog volop mogelijkheden om de omzet fors te laten groeien.

Aanvaarding in overleg.